KUSSENS

Type Thermofit Ergo :

De kern van dit kussen is gemaakt van 100% Symbio® memory foam en vormt zich snel en soepel naar de vorm van uw hoofd en hals. Sneller en soepeler dan andere visco-elastische schuimen. Zo ervaart u een ongeëvenaard drukverlagend comfort. Voor geventileerd slapen is de Symbio® Ergonomic van binnen voorzien van ventilatiekanalen en is de hoes uitgerust met ademend 3D-rooster . Eén van de populairste kussens die er momenteel verkrijgbaar zijn . 10 en 12cm hoog te verkrijgen Prijs = 65euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS verzending !!!

Type Boxkussen :

Dit kussen heeft een vulling van Hollofill vezel die anti-allergisch zijn en machinewasbaar . De hoes is in 100% katoen en voorzien van een rits waardoor u vulling kan uithalen en bijvullen naargelang uw ligcomfort. Maat: 60x60 .  

Prijs = NU 12euro !!!

Type Ducky dons 60%:

Dit kussen is gevuld met 60% eendendons. Het geeft een zalig gevoel . Je ziet dit kussen vaak in de betere hotels en B&B's . Hoes in 100% katoen-satijn . Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !! Maat 60x60.   

Prijs = 85euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS verzending !!!

Type Visco Ergo :

Ergonomisch gevormd kussen met een kern van visco-elastisch Traagschuim. Dit schuim werkt drukverlagend en geeft een zeer goede ondersteuning . Het traagschuim vormt zich heel goed naar de contouren van uw nek (hals) en hoofd. Dit kussen heeft 2 kanten waardoor u de keuze heeft om de goede hoogte van het kussen te kiezen. Afritsbare en wasbare hoes met bamboovezels . Enkel verkrijgbaar in stevige uitvoering .            Prijs = 55euro .

Bestellen via online webwinkel =  KORTING of GRATIS verzending !!!

Type PROMO :

Dit promo kussen is gevuld met fiberfill-vulling. De tijk is van PO-katoen en wasbaar op 40°. Dit kussen is in 2 maten verkrijgbaar 55x55 en 60x60 . 

Prijs: NU 2 voor 16euro !!!


Type Silvana Support : 

Dit hoofdkussen van Silvana heeft een goede ventilatie door het gebruik van diverse hollofill vezels en latex . Dit hypoallergene kussen is verkrijgbaar van zacht en dun tot dik en stevig // 6 verschillende densiteiten . De voorgevormde Talalay natuurlatex halssteun zorgt ervoor dat je optimaal ondersteund wordt. De tijk is van 100% Percale-katoen en het kussen is wasbaar op 40°. Alle modellen zijn bovendien in 2 maten verkrijgbaar: 50x70 of 60x60. Een aanrader voor mensen die problemen hebben in de hals of arthrose , spierpijnen , enz ...        

Prijs : 95euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS verzending !!!

Type Latex bamboo :

Dit kussen is gevuld met latex voorzien van ventilatie gaatjes. De tijk bestaat uit een afritsbare bamboohoes die wasbaar is op 40°. Dit kussen is verkrijgbaar in soft en stevig en in 2 maten : 50x70 of 60x60                      Prijs : 75euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS thuislevering !!!

Type Boekweit :

Dit kussen is gevuld met natuurlijk boekweit. Biedt een stevig ligcomfort. Tijk van 100% katoen en voorzien van rits. Het is machinewasbaar op 40° .                          Prijs : 27 euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS thuislevering !!!

Type Biotex Butterfly :

Dit kussen heeft een vulling van 100% natuurlijk Visco-elastisch traagschuim dat vervaardigd is van RICIN-olie . Werkt spier-en gewrichtsontspannend . Werkt helend (medisch gekeurd !!!) . Afritsbare hoes in zachte natuurlijke bamboovezels die volkomen anti-allergisch zijn .   Geschikt voor zij- rug- en buikslapers . Past in sloop van 65x65 . 

Prijs: 105euro

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS thuislevering !!!

Type Silvana Latex Ergo :

Dit kussen is ergonomisch gevormd en heeft een vulling van natuurlatex en is voorzien van verluchtingskanalen . De hoes is in zachte dubbeldoek en is afritsbaar .  Verkrijgbaar in soft en firm Prijs = 75euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS thuislevering !!!

Type Thermofit Classic :

Kussen met een vulling van Symbio Visco-Elastisch traagschuim . Afritsbare en wasbare hoes met zomerzijde in Jersey en winterzijde in zachte fluweel . Machinewasbaar . Verkrijgbaar in 50x70 en 60x60 . Prijs = 65euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS thuislevering !!!

Type Thermofit Fusion :

Kussen met een vulling van Symbio Visco-Elastisch traagschuim . De speciale inkeping in het kussen zorgt ervoor dat uw hals op de juiste plaats perfect ondersteund wordt . Ideaal voor zijslapers . Afritsbare en wasbare hoes met winterzijde in zacht fluweel en zomerzijde in Jersey . Machinewasbaar . Verkrijgbaar in 50x70 en 60x60 . Prijs= 65euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS thuislevering !!!

Type Ducky Doré :

Dit kussen heeft een vulling van 100% Siberische ganzendons en is hiermee de ROLLSROYCE onder de luxe kussens . Geeft een enorm comfortabel gevoel . Blijvend veerkrachtig . Tijk is in 100% katoen-satijn . Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !!! Maat 60x60 . Prijs = 159euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS thuislevering !!!

Type Lees- en zitkussen (driehoekskussen) :

Dit kussen is gevuld met een mengeling van latex staafjes en verende hollofill vezelbolletjes waardoor het perfect is om tegen te leunen of te zitten . Voorzien van een afritsbare hoes in 100% katoen . Machinewasbaar . + GRATIS extra hoes !!! Prijs = 89euro (met hoes) .

Bestellen via online webwinkel = KORTING !!! 

Type Sluimerrol of kniekussen :

Deze sluimerrollen hebben een vulling van hoenderveren . Zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een wasbare hoes in 100% katoen .

Prijs: 15x40 = 9euro (kniekussen)

          22x90 = 19euro 

Type peul:

50x90 = €39     50x160 = €69

50x180 = €89

Bestellen via online webwinkel = Korting of GRATIS THUISLEVERING !!!Type Ducky dons 90%:

Dit kussen is gevuld met 90% eendendons. Het geeft een zalig gevoel . Je ziet dit kussen vaak in de betere hotels en B&B's . Hoes in 100% katoen-satijn . Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !! Maat 60x60.

Prijs = 109euro

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS THUISLEVERING !!!


Type Ducky verenkussen 

Dit kussen is gevuld met 15% dons en 85% eendenveertjes. Het geeft een zalig, maar iets steviger gevoel .  Hoes in 100% katoen. Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !! Maat 60x60.

Prijs = 19euro

Type Cool night:

Dit kussen is gevuld met verende Hollofill vezelbolletjes. Het heeft tevens een dubbele tijk met rits waardoor je zelf de vulling kan uithalen of bijvullen naar eigen comfort. . De bovenste tijk is gemaakt van 'cooling fabric' die zorgt ervoor dat het altijd koel aanvoelt. De 2de tijk is gemaakt van 100% natuurlijk percale-katoen. Dit kussen vermindert warmte-ophoping en is hierdoor ideaal voor mensen die snel zweten. ANTI-ALLERGISCH! Machinewasbaar . Maat: 60x60

Prijs = 34euro !!!

Type Zen:

Dit kussen is gevuld met 50% vezelbolletjes en 50% latex staafjes (Fusionfiber). Tijk 100% percale-katoen. Het kussen bestaat uit 5 verschillende hardheden. Voor zowel de buik-, rug- als zijslaper is er een Zen kussen dat zorgt voor comfort en ondersteuning . Uniek is de ingestikte horizontale dwarsnaad in het midden van het kussen, waardoor het hoofd automatisch naar de juiste positie 'getrokken' wordt en de gebogen onderkant zorgt voor de juiste ondersteuning . De onderkant is tevens voorzien van een 3D verluchtingsrooster die zorgt voor optimale verluchting . ANTI-ALLERGISCH!  Maat 60x60

Prijs = 49euro ///  Bestellen via onze online webwinkel = KORTING of GRATIS Thuislevering !!!

Type Organic natuurlatex:

Dit speciaal gevormde kussen heeft een kern van geperforeerde zuivere organic natuurlatex dewelke voor een zeer goede ondersteuning zorgt . Afritsbare en wasbare hoes in zacht organic katoen die anti-allergisch is . Soft en Firm comfort verkrijgbaar .

Prijs: 85euro /// Bestellen via onze online webwinkel = KORTING of GRATIS thuislevering !!!

Type conforel kussen:

Dit kussen heeft een vulling van verende Hollofill vezelbolletjes en zit in een hoes met rits waardoor je zelf de vulling kan uithalen en bijvullen naar eigen comfort . Het geheel zit dan nog eens in een zacht gematelasseerde en doorstikte hoes van 100% natuurlijk katoen die eveneens voorzien is van een rits . Machinewasbaar . Comfortabel en toch budgetvriendelijk kussen . Maat = 60x60 

Prijs: NU 29euro !!!

KUSSEN HOLLOFILL COMFORT :

Dit kussen heeft een vulling van verende Hollofill vezelbolletjes die heel comfortabel aanvoelen . De hoes is van 100% percale-katoen en voorzien van een rits waardoor je zelf de vulling kan uithalen en bijvullen naargelang uw eigen comfort . Kussen is volledig machinewasbaar en droogkastbestendig . Maat = 60x60

PRIJS = € 19.00

Bestellen via online winkel = Korting of GRATIS THUISLEVERING !!!

KAPOK KUSSEN  :

Dit voorgevormde kussen is gevuld met natuurlijk KAPOK van de kapokplant . Dit natuurproduct geeft een bijzonder comfort . De hoes is van 100% natuurlijk percale-katoen en voorzien van een rits waardoor je zelf vulling kan uithalen en bijvullen naar eigen comfort . Maat = 50x70 /// PRIJS = € 39.00   /// Bestellen via onze online webwinkel = KORTING of GRATIS THUISLEVERING !!!

Biotex Viscorelax kussen heeft een kern van 100% natuurlijk visco-elastisch traagschuim dat vervaardigd is uit RICIN-olie . Heeft een spier-en gewrichtsontlastende werking . Medisch gekeurd !!! Helende werking !!! Bijzonder geschikt voor buik-en rugslapers . Afritsbare en wasbare hoes met natuurlijke bamboo-vezels die volkomen anti-allergisch zijn .

Prijs = NU 69euro  !!!

Bestellen via online webwinkel = Korting of GRATIS thuislevering !!!

DT ERGO KNIEKUSSEN heeft een speciaal ontwikkelde vorm waardoor het perfect past aan de knieen . De ergonomische vorm zorgt ervoor dat u de optimale slaaphouding krijgt . De kern van het kussen is gemaakt van 100% natuurlijk visco-elastisch traagschuim dat vervaardigd is uit RICIN-olie . Hierdoor neemt het perfect uw vorm aan en heeft een spier-en gewrichtsontlastende werking . Medisch gekeurd !!! De combinatie van de ergonomische vorm en het product waaruit het kussen werd vervaardigd zorgen ervoor dat u s'ochtends uitgerust uit uw bed komt . Afgewerkt met een afritsbare en wasbare hoes in zachte en verkoelende dubbeldoek . 

UITZONDERLIJKE PRIJS  = NU 19euro  !!!!

KINDERKUSSEN

Kinderkussen 'Beer'

Dit kussen is geschikt voor kinderen vanaf 2j. Het bestaat uit 2 delen nl. het basiskussen en een extra binnenkussen. Dit heeft een groot voordeel nl. het kussen groeit mee met je kind!
 • grootte 55cm x 55cm
 • tijk: 100% perkal katoen
 • vulling: hollofil vezel
 • anti-allergisch
 • hoes is wasbaar op 60°
 • prijs: 31euro

Kinderkussen 'Silvana'

Dit kussen is geschikt voor kinderen vanaf 2j. Het hoofdkussen bestaat uit een binnen- en een buitenhoes waardoor het zeer dooradembaar is. Je kind kan er als het ware los doorademen.

 • tijk: katoen
 • vulling: gesiliconiseerde polyester vezelbolletjes
 • anti-allergisch
 • wasbaar op 60°
 • prijs 25euro


Binnenkussen gevuld met Fiberfill vulling . In verschillende maten verkrijgbaar . Machinewasbaar . 50x50 = 7,5euro

Bestellen via online webwinkel = KORTING !!!

Kussenvulling (navulzakjes) in Hollofill vezelbolletjes 

Verpakt in zakjes = 6,5euro per pak 

Bestellen via online webwinkel = KORTING !!!

Beschermslopen :

Zowel waterdicht ( Tencel en Badstof ) maar ook in Molton , Katoen , 3D Hybride , gematelasseerde katoen , enz ... Verkrijgbaar in verschillende maten die passend zijn op alle kussens . 

Neem een kijkje op pagina Bedlinnen of op online webwinkel . 

Slopen :

Passende slopen in alle mogelijke maten en kwaliteiten ( katoen , satijn-katoen , flanel , percale-katoen ) . 

Neem een kijkje op pagina Bedlinnen of op online webwinkel .