KUSSENS

Type Thermofit Ergo :


De binnenzijde is gemaakt van 100% Symbio® memory foam en vormt zich snel en soepel naar de vorm van uw hoofd en nek. Sneller en soepeler dan andere visco-elastische schuimen. Zo ervaart u een ongeëvenaard drukverlagend comfort. Voor geventileerd slapen is de Symbio® Ergonomic van binnen voorzien van ventilatiekanalen en is de hoes uitgerust met ademend 3D- . 10 en 12cm hoog te verkrijgen

Prijs = 59euro

Type Boxkussen :

Dit kussen heeft een vulling van verende Hollofill vezelbolletjes die anti-allergisch zijn en machinewasbaar . De hoes is in 100% katoen en voorzien van een rits waardoor u vulling kan uithalen en bijvullen naargelang uw ligcomfort.

Prijs = 29euro

Type Ducky dons 60%:

Dit kussen is gevuld met 60% eendendons. Het geeft een zalig gevoel . Je ziet dit kussen vaak in de betere hotels en B&B's . Hoes in 100% katoen-satijn . Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !! Maat 60x60.

SPOTPRIJS = 79euro

Type Visco Ergo :

Ergonomisch traagschuim kussen (stevig).  Traagschuim is een drukverlagend schuim dat een zeer goede ondersteunende werking heeft. Het traagschuim vormt heel goed naar de contouren van uw nek en hoofd. Dit kussen heeft 2 kanten waardoor u de keuze heeft om de goede hoogte van het kussen te kiezen.             Maat: 45x60

Prijs 39euro

Type PROMO :


Dit promo kussen is gevuld met fiberfill-vulling. De hoes is voorzien van een rits, waardoor je zelf de vulling kan uithalen en bijvullen naar eigen ligcomfort. De tijk is van katoen en wasbaar op 40°. Dit kussen is in 2 maten verkrijgbaar: 50x70 en 60x60

Prijs: vanaf 10euro


Type Silvana Support : 


Dit hoofdkussen van Silvana heeft een goede ventilatie door het gebruik van diverse holle vezels en latex .  Dit hypoallergene kussen is verkrijgbaar van zacht en dun tot dik en stevig. De Talalay-latex hoofdsteun zorgt ervoor dat uw hals optimaal ondersteund wordt. De tijk is van katoen en het kussen is wasbaar op 40°. Dit kussen is in 2 maten verkrijgbaar: 50x70 of 60x60.

Prijs: 89euro

Type Latex bamboo :

Dit kussen is gevuld met natuurlatex voorzien van ventilatie gaatjes. De tijk bestaat uit een afritsbare bamboohoes die wasbaar is op 40°. Dit kussen is verkrijgbaar in soft en stevig en in 2 maten : 50x70 of 60x60

Prijs: 59euro

Type Boekweit :

Dit kussen is gevuld met natuurlijk boekweit. Biedt een stevig ligcomfort. Tijk van 100% katoen en voorzien van rits. Het is machinewasbaar.

Prijs: 19euro

Type Aptum :

Dit kussen heeft een vulling van verschillende laagjes latex, waardoor het kan aangepast worden naar eigen ligcomfort.  Biedt een goede ondersteuning.  Afritsbare hoes in zachte dubbeldoek.

Prijs: 99euro

Type Silvana Latex Ergo :

Dit kussen is ergonomisch gevormd en heeft een vulling van natuurlatex . De hoes is in zachte dubbeldoek .

Prijs = 79euro

Type Thermofit Classic :

Kussen met een vulling van Visco-Elastisch traagschuim . Afritsbare en wasbare hoes met zomer- en winterkant . Machinewasbaar . Verkrijgbaar in 50x70 en 60x60 .

Prijs = 59euro

Type Thermofit Fusion :

Kussen met een vulling van Visco-Elastisch traagschuim . De speciale inkeping in het kussen zorgt ervoor dat uw hals op de juiste plaats perfect ondersteund wordt . Ideaal voor zijslapers . Afritsbare en wasbare hoes met winter-en zomerkant . Machinewasbaar . Verkrijgbaar in 50x70 en 60x60 .

Prijs= 59euro

Type Ducky Doré :

Dit kussen heeft een vulling van 100% Siberische ganzendons en is hiermee de ROLLSROYCE onder de luxe kussens . Geeft een enorm comfortabel gevoel . Blijvend veerkrachtig . Tijk is in 100% katoen-satijn . Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !!! Maat 60x60 .

Prijs = 139euro

Type Lees- en zitkussen (driehoekskussen) :

Dit kussen is gevuld met een mengeling van latex staafjes en verende hollofill vezelbolletjes waardoor het perfect is om tegen te leunen of te zitten . Voorzien van een afritsbare hoes in 100% katoen . Machinewasbaar . + GRATIS extra hoes !!!

Prijs = 89euro (met hoes)

Type Sluimerrol :

Deze sluimerrollen hebben een vulling van hoenderveren . Zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een wasbare hoes in 100% katoen .

Prijs:

22x66 = 17euro

22x90 = 25euro

Type Ducky dons 90%:

Dit kussen is gevuld met 90% eendendons. Het geeft een zalig gevoel . Je ziet dit kussen vaak in de betere hotels en B&B's . Hoes in 100% katoen-satijn . Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !! Maat 60x60.

Prijs = 99euro


Type Ducky verenkussen 'basic'

Dit kussen is gevuld met 15% dons en 85% eendenveertjes. Het geeft een zalig, maar iets steviger gevoel .  Hoes in 100% katoen. Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !! Maat 60x60.

Prijs = 19euro

Type Peluw:

Gevuld met 70% Fossflakes en 30% gesiliconiseerde balvezels, 770g in totaal. Tijk van 100% cambric katoen. Wasbaar op 60°C.

Prijs:

- 50x90 = 39euro

- 50x160 = 69euro

Type Cool night:

Dit kussen is gevuld met polyester vezelbolletjes. Het heeft tevens een dubbele tijk. De bovenste tijk  is gemaakt van 100% polyester 'cooling fabric'. Dit zorgt ervoor dat het altijd koel aanvoelt. De 2de tijk is gemaakt van 100% percale-katoen. Dit kussen vermindert warmte-ophoping en is hierdoor ideaal voor mensen die snel zweten. ANTI-ALLERGISCH! Maat 60x60

Prijs = 29euro

Type Zen:

Dit kussen is gevuld met 50% vezelbolletjes en 50% latex staafjes (Fusionfiber). Tijk 100% percale-katoen. Het kussen bestaat uit 5 verschillende hardheden. Voor zowel de buik-, rug- als zijslaper is er een Zen kussen. Uniek is de ingestikte horizontale dwarsnaad in het midden van het kussen, waardoor het hoofd automatisch naar de juiste positie 'getrokken' wordt. ANTI-ALLERGISCH!  Maat 60x60

Prijs = 49euro

KINDERKUSSEN

Kinderkussen 'Beer'

Dit kussen is geschikt voor kinderen vanaf 2j. Het bestaat uit 2 delen nl. het basiskussen en een extra binnenkussen. Dit heeft een groot voordeel nl. het kussen groeit mee met je kind!
 • grootte 55cm x 55cm
 • tijk: 100% perkal katoen
 • vulling: hollofil vezel
 • anti-allergisch
 • hoes is wasbaar op 60°
 • prijs: 25euro

Kinderkussen 'Sylvana'

Dit kussen is geschikt voor kinderen vanaf 2j. Het hoofdkussen bestaat uit een binnen- en een buitenhoes waardoor het zeer dooradembaar is. Je kind kan er als het ware los doorademen.

 • tijk: katoen
 • vulling: gesiliconiseerde polyester vezelbolletjes
 • anti-allergisch
 • wasbaar op 60°
 • prijs 25euro