DOLLE KOOPJESDAGEN !!! KUSSENS :

Type Thermofit Ergo :

De kern van dit kussen is gemaakt van 100% Symbio® memory foam en vormt zich snel en soepel naar de vorm van uw hoofd en hals. Sneller en soepeler dan andere visco-elastische schuimen. Zo ervaart u een ongeëvenaard drukverlagend comfort. Voor geventileerd slapen is de Symbio® Ergonomic van binnen voorzien van ventilatiekanalen en is de hoes uitgerust met ademend 3D-rooster . Eén van de populairste kussens die er momenteel verkrijgbaar zijn . 10 en 12cm hoog te verkrijgen Prijs = 79euro (40x50)

estellen via online webwinkel = KORTING !!! 

Type Ciello Boxkussen :

Dit kussen heeft een vulling van Hollofill vezelbolletjes die anti-allergisch zijn en machinewasbaar . De hoes is in 100% katoen (gematelasseerd en gevuld met katoen vlokken) en voorzien van een rits waardoor u vulling kan uithalen en bijvullen naargelang uw ligcomfort. rondom ket kussen is een 3-D verluchtingsrooster . Ideaal voor mensen die snel gaan opwarmen .  Maat: 60x60 .  

Prijs = NU € 29 !!!

Type Ducky dons 60%:

Dit kussen is gevuld met 60% eendendons. Het geeft een zalig gevoel . Je ziet dit kussen vaak in de betere hotels en B&B's . Hoes in 100% katoen-satijn . Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !! Maat 60x60.   

Prijs = 95euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING !!!

Type Visco Ergo :

Ergonomisch gevormd kussen met een kern van visco-elastisch Traagschuim. Dit schuim werkt drukverlagend en geeft een zeer goede ondersteuning . Het traagschuim vormt zich heel goed naar de contouren van uw hals en hoofd. Dit kussen heeft 2 kanten waardoor u de keuze heeft om de goede hoogte van het kussen te kiezen. Wasbare hoes . Enkel verkrijgbaar in stevige uitvoering .            

STUNTPRIJS = € 10.00 !!!

Type PROMO :

Dit promo kussen is gevuld met fiberfill-vulling. De tijk is van PO-katoen en wasbaar op 40°. Dit kussen is in 2 maten verkrijgbaar 55x55 en 60x60 . 

Prijs: NU 2 voor 18euro !!!


Type Silvana Support : 

Dit hoofdkussen van Silvana heeft een goede ventilatie door het gebruik van diverse hollofill vezels en latex . Dit hypoallergene kussen is verkrijgbaar van zacht en dun tot dik en stevig // 6 verschillende densiteiten . De voorgevormde Talalay natuurlatex halssteun zorgt ervoor dat je optimaal ondersteund wordt. De tijk is van 100% Percale-katoen en het kussen is wasbaar op 40°. Alle modellen zijn bovendien in 2 maten verkrijgbaar: 50x70 of 60x60. Een aanrader voor mensen die problemen hebben in de hals of arthrose , spierpijnen , enz ...        

Prijs : 119euro .

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS verzending !!!

Type Latex bamboo :

Dit kussen is gevuld met latex voorzien van ventilatie gaatjes. De tijk bestaat uit een afritsbare bamboohoes die wasbaar is op 40°. Dit kussen is verkrijgbaar in soft , medium en stevig en in 2 maten : 50x70 of 60x60 en hebben een dikte van 12-13cm.                     

Prijs : 89euro 

Bestellen via online webwinkel = KORTING !!!

Type Silvana Sonora:

Dit kussen heeft een vulling van 90% eendendons . Heeft een speciale uitsparing waardoor voornamelijk men de volledige ondersteing krijgt van het kussen . Hoes in 100% Percale-katoen die volkomen anti-allergisch is !!!  Past perfect in sloop van 65x65 . 

Prijs: Normaal = € 159  /// NU 99euro !!!

Bestellen via online webwinkel = KORTING !!!

Type Latex Ergo :

Dit kussen is ergonomisch gevormd en heeft een vulling van natuurlatex en is voorzien van verluchtingskanalen . De hoes is in 100% katoen  en is afritsbaar + wasbaar .  Verkrijgbaar in Medium hardheid . 

Prijs = 89euro 

Bestellen via online webwinkel = KORTING !!!

Type : SOFTFLEX 

Kussen gevuld microvezel-vulling waardoor het hetzelfde gevoel geeft als echte dons . Geeft een comfortabel gevoel van ondersteuning . Zacht maar toch veerkrachtig . Machinewasbaar en droogkastbestendig . Volkomen anti-allergisch . 

Maat 60x60 

Prijs = NU € 29 !!!

Bestellen via online webwinkel = korting !!!


Type Silvana Relax soft en medium :

De Silvana Relax Soft is een zacht kussen met comforel bolletjes (ECO2 vulling) en een neksteun die ervoor zorgt dat de nekwervels goed worden ondersteund.

De Silvana Relax Medium bestaat uit een vulling van een mix van synthetische bolletjes en Talalay latex sticks met een zeer open structuur voor een nog betere ventilatie. Heeft een steviger ligcomfort dan de soft versie door de latex sticks.

Beiden kussens hebben een ritssluiting waardoor deze navulbaar is of eventueel uitneembaar.

De tijk is gemaakt van 100% zachte katoen en is behandelt tegen schimmel en bacteriën en huisstofmijt. Het kussen is wasbaar op 60°.
Afmeting: 60x60

Prijs normaal = € 79 /// NU = € 29 !!! 

Bestellen van dit kussen kan enkel via d.t.bedding123@telenet.be

Type Ducky Doré // Castella :

Dit kussen heeft een vulling van 100% Siberische ganzendons en is hiermee de ROLLSROYCE onder de luxe kussens . Geeft een enorm comfortabel gevoel . Blijvend veerkrachtig . Tijk is in 100% katoen-satijn . Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !!! Maat 60x60 . 

Prijs = 159euro  (60x60)

              169euro (boxmodel)

Bestellen via online webwinkel = KORTING of GRATIS thuislevering !!!

Type Lees- en zitkussen (driehoekskussen) :

Dit kussen is gevuld met een mengeling van latex staafjes en verende hollofill vezelbolletjes waardoor het perfect is om tegen te leunen of te zitten . Voorzien van een afritsbare hoes in 100% katoen . Machinewasbaar  + GRATIS extra hoes naar keuze !!

Prijs = 

74euro (zonder extra hoes)

99euro (met extra linnen hoes inclusief)

Bestellen via online webwinkel = KORTING !!! 

Zen support-kussens zijn speciaal ontwikkeld om die extra hals-ondersteuning te kunnen geven . Ze zijn gevuld met latex staafjes en micro-vezel + een ondersteunende balk in talalay natuurlatex !!! Verschillende hardheden verkrijgbaar . Afritsbare en wasbare hoes in 100% percale-katoen .

60x60 /// NU  € 89,00 !!!

Bestellen via online webwinkel = Korting  !!!Type Ducky dons 90%:

Dit kussen is gevuld met 90% eendendons. Het geeft een zalig gevoel . Je ziet dit kussen vaak in de betere hotels en B&B's . Hoes in 100% katoen-satijn . Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !! Maat 60x60.

Prijs = 99euro

Bestellen via online webwinkel = GRATIS THUISLEVERING!!!


Type Ducky verenkussen (Hotelkussen)

Dit kussen is gevuld met 15% dons en 85% eendenveertjes. Het geeft een zalig, maar iets steviger gevoel .  Hoes in 100% katoen. Machinewasbaar . ANTI-ALLERGISCH !! Maat 60x60.

NU STUNTPRIJS = € 15 !!!!  /// Bestellen via onze online winkel

Type Cool night:

Dit kussen is gevuld met verende Hollofill vezelbolletjes. Het heeft tevens een dubbele tijk met rits waardoor je zelf de vulling kan uithalen of bijvullen naar eigen comfort. . De bovenste tijk is gemaakt van 'cooling fabric' die zorgt ervoor dat het altijd koel aanvoelt. De 2de tijk is gemaakt van 100% natuurlijk percale-katoen. Dit kussen vermindert warmte-ophoping en is hierdoor ideaal voor mensen die snel zweten. ANTI-ALLERGISCH! Machinewasbaar . Maat: 60x60

Prijs = 29euro !!! 

Bestellen op onze online winkel . 

Type Zen:

Dit kussen is gevuld met 50% vezelbolletjes en 50% latex staafjes (Fusionfiber). Tijk 100% percale-katoen. Het kussen bestaat uit 5 verschillende hardheden. Voor zowel de buik-, rug- als zijslaper is er een Zen kussen dat zorgt voor comfort en ondersteuning . Uniek is de ingestikte horizontale dwarsnaad in het midden van het kussen, waardoor het hoofd automatisch naar de juiste positie 'getrokken' wordt en de gebogen onderkant zorgt voor de juiste ondersteuning . De onderkant is tevens voorzien van een 3D verluchtingsrooster die zorgt voor optimale verluchting . ANTI-ALLERGISCH!  Maat 60x60

Prijs = 69euro !!!

EXTRA korting bij online bestellen !!!

Type Quito memory ergo

Dit kussen is het allernieuwste ergonomisch traagschuim-kussen . Speciaal ontwikkeld voor mensen met allerlei nek-en of halsklachten . Geeft veel ondersteuning en is heel comfortabel om op te liggen . Past voor rug- zij- of buikslapers . Biedt de perfecte slaaphouding . Verlicht spier-en gewrichtspijnen . 40x60 . 

Prijs: 69euro 

Type comforel kussen:

Dit kussen heeft een vulling van verende Hollofill vezelbolletjes en zit in een hoes met rits waardoor je zelf de vulling kan uithalen en bijvullen naar eigen comfort . Het geheel zit dan nog eens in een zacht gematelasseerde en doorstikte hoes van 100% natuurlijk katoen die eveneens voorzien is van een rits . Machinewasbaar . Comfortabel en toch budgetvriendelijk kussen . Maat = 60x60 of 50x70

Prijs: NU 29euro !!!

KUSSEN HOLLOFILL COMFORT :

Dit kussen heeft een vulling van verende Hollofill vezelbolletjes die heel comfortabel aanvoelen . De hoes is van 100% percale-katoen en voorzien van een rits waardoor je zelf de vulling kan uithalen en bijvullen naargelang uw eigen comfort . Kussen is volledig machinewasbaar en droogkastbestendig . Maat = 60x60 of 50x60

PRIJS = € 20.00

KAPOK KUSSEN  :

Dit voorgevormde kussen is gevuld met natuurlijk KAPOK van de kapokplant . Dit natuurproduct geeft een bijzonder comfort . De hoes is van 100% natuurlijk percale-katoen en voorzien van een rits waardoor je zelf vulling kan uithalen en bijvullen naar eigen comfort . Maat = 50x70 of 60x60  /// STUNTPRIJS = € 15.00  !!!!  /// Bestellen via onze online webwinkel = KORTING 

Biotex Viscorelax kussen heeft een kern van 100% natuurlijk visco-elastisch traagschuim dat vervaardigd is uit RICIN-olie . Heeft een spier-en gewrichtsontlastende werking . Medisch gekeurd !!! Helende werking !!! Bijzonder geschikt voor buik-en rugslapers . Afritsbare en wasbare hoes met natuurlijke bamboo-vezels die volkomen anti-allergisch zijn .

Prijs = NU 99euro  !!!

Bestellen via online webwinkel = Korting !!!

DT ERGO KNIEKUSSEN heeft een speciaal ontwikkelde vorm waardoor het perfect past aan de knieen . De ergonomische vorm zorgt ervoor dat u de optimale slaaphouding krijgt . De kern van het kussen is gemaakt van 100% natuurlijk visco-elastisch traagschuim dat vervaardigd is uit RICIN-olie . Hierdoor neemt het perfect uw vorm aan en heeft een spier-en gewrichtsontlastende werking . Medisch gekeurd !!! De combinatie van de ergonomische vorm en het product waaruit het kussen werd vervaardigd zorgen ervoor dat u s'ochtends uitgerust uit uw bed komt . Afgewerkt met een afritsbare en wasbare hoes in zachte en verkoelende dubbeldoek . 

UITZONDERLIJKE PRIJS  = NU 19euro  !!!!

Memopedic kussen

Dit kussen is gemaakt van plantaardige visco met een orthopedische vorm.

Het verlicht alle spanningen, verlicht de druk en houdt de wervelkolom in de beste positie! Ideaal voor nek-, rug- en spierpijn!!

Grootte 60x40cm

Vulling: 100% plantaardige visco

Tijk: 100% Biologisch Katoen

Prijs: €79

Bestellen via online webwinkel = Korting !!! 

Kinderkussen en buikslaperskussen of junior support kussen

Dit kussen is het ideale kussen om mee te groeien met uw kind! Het bestaat uit 3 kamers met comforel vulling en een talalay latexband die zorgt voor een extra ondersteuning van de nek. Het kussen is voorzien van 2 ritsen zodat je het kussen kan bijvullen indien nodig. Dit kussen is ook zeer populair bij de buikslapers!!! De latexband kan eruit gehaald worden om het kussen te wassen.

 • tijk: 60% bamboe en 40% katoen
 • vulling: comforel
 • anti-allergisch
 • wasbaar (latexband eruit halen)
 • STUNTPRIJS = € 59 !!!

Fiberfill kussen

Dit kussen heeft een vulling van Fiberfill vulling die zorgt voor stevig comfort . Tijk is in 100% katoen . Afritsbare hoes waardoor je de vulling kan uithalen of bijvullen naar eigen gevoel . Maat = 60x60 . 

NU   € 15.00 !!! 

KINDERKUSSEN

Kinderkussen 'Beer'

Dit kussen is geschikt voor kinderen vanaf 2j. Het bestaat uit 2 delen nl. het basiskussen en een extra binnenkussen. Dit heeft een groot voordeel nl. het kussen groeit mee met je kind!
 • grootte 55cm x 55cm
 • tijk: 100% perkal katoen
 • vulling: hollofil vezel
 • anti-allergisch
 • hoes is wasbaar op 60°
 • prijs: 31euro

Silvana Start-Up

Dit kussen is geschikt voor kinderen vanaf 5j. Het hoofdkussen bestaat uit een binnen- en een buitenhoes waardoor het zeer dooradembaar is. Je kind kan er als het ware los doorademen. Vulling van Comforel Hollofill vezelbolletjes . Het kussen kan naargelang de leeftijd , bijgevuld worden tot volwassenenkussen . Past in een sloop van 65x65 . 

 • tijk: 3-D doek met 100% katoen onderlaag . 
 • vulling: gesiliconiseerde Comforel vezelbolletjes
 • anti-allergisch
 • wasbaar op 60°
 • prijs 49euro

-

Kinderkussen en buikslaperskussen junior support

Dit kussen is het ideale kussen om mee te groeien met uw kind! Het bestaat uit 3 kamers met comforel vulling en een talalay latexband die zorgt voor een extra ondersteuning van de nek. Het kussen is voorzien van 2 ritsen zodat je het kussen kan bijvullen indien nodig. Dit kussen is ook zeer populair bij de buikslapers!!! De latexband kan eruit gehaald worden om het kussen te wassen. 

 • tijk: 60% bamboe en 40% katoen
 • vulling: comforel
 • anti-allergisch
 • wasbaar (latexband eruit halen)
 • prijs 59euro

Kussen gevuld met Fiberfill vulling . In verschillende maten verkrijgbaar.  Ook ideaal te gebruiken als binnenkussen!  Machinewasbaar . 50x50 = 7,5euro

Bestellen via online webwinkel = KORTING !!!

Kussenvulling (navulzakjes) in Hollofill vezelbolletjes 

Verpakt in zakjes = 7,5euro per pak 

Bestellen via online webwinkel = KORTING !!!

Beschermslopen :

Zowel waterdicht ( Tencel en Badstof ) maar ook in Molton , Katoen , 3D Hybride , gematelasseerde katoen , enz ... Verkrijgbaar in verschillende maten die passend zijn op alle kussens . 

Neem een kijkje op pagina Bedlinnen of op online webwinkel . 

Slopen :

Passende slopen in alle mogelijke maten en kwaliteiten ( katoen , satijn-katoen , flanel , percale-katoen ) . 

Neem een kijkje op pagina Bedlinnen of op online webwinkel .